Wij zijn ATAG ComfortCenter kom langs en laat u informeren!

ATAG Greendealer opening

ATAG Greendealer opening

Met de opening van het ATAG ComfortCenter bij Bos Installatietechniek isĀ  de eerste stap gezet om consumenten advies, uitleg en concrete oplossingen te bieden voor de verduurzaming van de eigen woningen.

Het ComfortCenter is een samenwerking tussen ATAG Verwarming, producent van energiezuinige verwarmingsproducten en Bos Installatietechniek. Als ATAG GreenDealer maken wij ons hard voor duurzame verwarmingsoplossingen en wordt daarbij ondersteund door ATAG Verwarming.

Doorzetten energietransitie

Ondanks al het ruis op de lijn zijn wij ervan overtuigd dat de energietransitie doorzet en dat u als klant bij het vervangen van een ketel een duurzaam alternatief wil. De steeds terugkerende vraag is dan welke oplossing het meest geschikt is voor het verduurzamen van de woning. Het antwoord hangt af van zaken als de mate van isolatie en de beschikbare ruimte. In het ComfortCenter kunt u tekst en uitleg krijgen over hybride warmtepompen, all-electric oplossingen en warmtepompboilers, maar ook over de vraag welke CV-ketel geschikt is voor een combinatie met een warmtepomp. Dus kom gerust langs in onze Showroom de koffie staat klaar!